Babagan awake dhewe

JINHUA COMFORT VEHICLE.CO., LTD punika Company Sampeyan bisa gumantung ing lan dumunung ing Jinhua, Provinsi Zhejiang, China, kang dhasar gol ing transportasi ijo lan daya-daya lan kanthi mangkono menehi wong sehat lan nyaman kulo koyo. Perusahaan iki utamané Pabrik lan adol werna-werna e-pit, montor skuter mobilitas, wheelchairs elektrik etc.  
   Adhedhasar pembangunan & produksi kapasitas kita, sistem kontrol kualitas ketat, lan pengalaman sugih ing ngekspor kanggo pasar beda. We ngerti carane kanggo kurban produk apik lan becik kanggo importers lan distributor kabeh ndonya. OEM / ODM lan sawetara layanan pangaturan cumawis. Lan kita uga bisa nyedhiyani saran pas kanggo pelanggan anyar yen perlu. 
   JINHUA COMFORT VEHICLE.CO., LTD tansah looking for bisnis partners anyar ngendi wae ing donya sing. Kanthi Sertifikasi saka EN15194, CE, UL, RoHS kasedhiya kanggo supaya sampeyan ngimpor gampang ing Eropah utawa ing saben panggonan sing.
   JINHUA COMFORT VEHICLE.CO., LTD welcome sampeyan karo Staff paling spesial, kabeh karo pengalaman sugih ing lapangan pit listrik lan skuter mobilitas.

2016041333995205



WhatsApp Online Chat !