CF-TDB01Z Electric Bike for Women - China Jinhua Comfort Vehicle

CF-TDB01Z Electric Bike Wanita

Short Description:

Jeneng: CF-TDB01Z Electric Bike Wanita Kategori: 700C Europan E-mancal Koleksi: CF-TDB01Z Price: $ 585 Koleksi: CF-TDB01Z Keterangan: 700C (28inch) Standard Keterangan Motor: Brushless 36V / 250W saka 8FUN baterei: 36V10AH / Li -Polymer Fork: Suntour luwes brake Fork: Front ngarep Tektro Disc / mburi Tektro V-brake brake lever: Tektro brake lever karo lonceng Handle Bar / gagang: ZOOM kirim Brand Seat: foldable utawa Suspension Gears: Shimano 6-7 Gir kacepetan. Cahya: LED lampu lan tailli ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng: CF-TDB01Z Electric Bike Wanita
    Kategori: 700C Europan E-mancal
    Koleksi: CF-TDB01Z
    Price: $ 585
    Koleksi: CF-TDB01Z
    Keterangan: 700C (28inch)

    Standard Keterangan

    Motor : Brushless 36V / 250W saka 8FUN
    baterei : 36V10AH / Li-Polymer
    garpu : Suntour luwes Fork
    brake: ngarep ngarep Tektro Disc / mburi Tektro V-brake
    Brake lever : Tektro Brake lever karo lonceng
    Nangani Bar / gagang : ZOOM Brand
    Kirim Seat : foldable utawa Suspension
    Gears : Gir kacepetan Shimano 6-7.
    cahya : LED lampu lan taillight
    Cakramanggilingan ban : KENDA 700C × 40
    mudguard : PVC mudguard

    parameter Key

    frame : 6061 # alloy Aluminium
    Kacepetan Max : 25-30km / h
    Driving distance : > 50kms
    Ngisi daya wektu : 4-6H
    Kasedhiya wektu daya : luwih saka 500times
    Pedal Assistant System : 1: 1
    Multi-fungsi tampilan ing nangani bar : karo 3 tingkat kacepetan PAS, daya ing / mati ngalih
    Loading : 120KGS

    Alexa paket

    Ukuran Carton : 148 * 26 * 74cm
    Wadhah loading : 20 "FCL 96pcs / 40" HCL 220pcs
    Bobot : NW 27kgs / 31.5kgs GW

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !