CF-TDN03Z 20inch Electric Cargo Bike - China Jinhua Comfort Vehicle

CF-TDN03Z 20inch Electric Cargo Bike

Short Description:

Jeneng: CF-TDN03Z 20inch Electric Cargo Bike Kategori: New Model Item No .: N007 Koleksi: CF-TDN03Z Koleksi: CF-TDN03Z Keterangan: 20inch Standard Keterangan Frame: 6061 # Aluminium alloy Motor: 48V / 350W 20inch AIKEMA mburi motor baterei: 48V13AH / Li-Polymer saka Samsung lan sawetara bisa 80KM Charger: saka SANS karo Israel plug controller: 48V22A saka Lishui Display: 36V LED 790 anti banyu tampilan brake Lever: Tektro Brand Brakes: ngarep / mburi Tektro Teknik Disc brake Fork: A. ..


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng: CF-TDN03Z 20inch Electric Cargo Bike
    Kategori: Model New
    Item No .: N007
    Koleksi: CF-TDN03Z
    Koleksi: CF-TDN03Z
    Keterangan: 20inch

    Standard Keterangan

    frame : 6061 # alloy Aluminium
    Motor : 48V / 350W 20inch motor AIKEMA mburi
    baterei : 48V13AH / Li-Polymer saka Samsung lan sawetara bisa 80KM
    Charger : Saka SANS karo plug Israel
    controller: 48V22A saka Lishui
    tampilan: 36V LED 790 tampilan anti banyu
    brake Lever: Tektro Brand
    Brakes : ngarep / mburi brake Tektro Teknik Disc
    garpu : aluminium garpu
    Nangani bar / gagang : Aluminium alloy foldable
    Gears : Shimano 6 Gir kacepetan.
    saddle : Brown / Standard
    Kirim Saddle : foldable utawa Suspension
    Cakramanggilingan ban : KENDA 20 "Tiket 2,125
    cahya : LED lampu lan taillight
    mudguard : Plastik PVC mudguard
    weker : kanthi Weker

    parameter Key

    kacepetan max : 25-30km / h (<25km / h kanggo EU)
    driving distance : > 60kms
    daya wektu : 4-6H
    Voltase Input saka daya : AC110V-240V
    kasedhiya wektu daya : > = 500times
    Pedal Assistant System : 1/1
    Multi-fungsi tampilan ing nangani bar : karo 3 tingkat kacepetan PAS, daya ing / mati ngalih
    Loading : 200KGS

    Alexa paket

    Ukuran Carton : 184 * 26 * 90cm
    Wadhah loading : 20 "FCL 65pcs / 40" FCL 150pcs
    Bobot : NW 28kgs / 32kgs GW

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !