projects warta

  • mobil lawas tinimbang lumampah

    Koran iki ing Desember 16 (wartawan kampanye reporter Ssangyong ma) wingi, mobil mlaku tuwa bisa mbukak dhateng dalan gedhe. Thanks kanggo polisi lalu lintas dhuwur-kacepetan ditemokaké ing wektu, bakal mobil iki tinimbang lumampah ingiring dening kacepetan dhuwur, supaya mbebayani. Kaya QQ mobil, ...
    Waca liyane
  • Chengdu bakal dibangun saka batre timbal-asam kethokan kanggo pit listrik sistem daur-ulang

    "Informasi Ekonomi Daily" wartawan saka Chengdu City Bureau Environmental Protection, kanggo nambah jaringan ulang, nambah fasilitas ulang lan kabeh jinis panggonan, supaya polusi sing wis suda menyang minimal, Chengdu bakal panyiapan saka sampah timbal-asam batteri .. .
    Waca liyane
  • Zhengzhou diselidiki pepek irregularities tuwa scooter

    Wiwit tanggal 15 Desember, Zhengzhou departemen polisi ing investigating Pelanggaran scooter tuwa ing dalan kanggo pisanan kanggo neliti lan nemtokke penundaan sak wentoro saka bebaya kendaraan utawa nggoleki, driver bakal dicenthang maneh ing paukuman tahanan. Esuke, ing wa ing ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !