• makinë e vjetër në vend të ecur

  Kjo gazetë më 16 dhjetor (korrespondent Fushata reporter Ssangyong MA) dje, një makinë të moshuar duke ecur mund të kandidojë në autostradë. Në sajë të policisë së trafikut me shpejtësi të lartë gjenden në kohë, do të këtë makinë në vend të ecin shoqëruar nga shpejtësia e lartë, për të shmangur të rrezikshme. Ashtu si makinë QQ, ...
  Lexo më shumë
 • 10 mënyra për një E-biçikletë mund të kurseni para

  10 mënyra për një E-biçikletë mund të kurseni para

  Nëse jeni duke menduar në lidhje me blerjen e një E-biçikletë, por nuk jeni të sigurt në lidhje me shpenzimin e parave, ky artikull mund të ju ndihmojë të formuluar vendimin e duhur. Në qoftë se ju përdorni atë, një E-biçikletë në fakt mund të ju kursejnë të holla dhe të paguajnë për veten e saj në një kohë të shkurtër. Comfortebike.com ka përpiluar një listë të 10 mënyra një biçikletë c elektrike ...
  Lexo më shumë
 • Chengdu do të ndërtohet e braktisura çojë-acid bateri për biçikleta elektrike sistemin e riciklimit

  "Informacioni Ekonomik Daily" Korrespondenti nga Chengdu qytetit Byroja për Mbrojtjen e Mjedisit, për të përmirësuar rrjetin e riciklimit, për të përmirësuar objektet e riciklimit dhe të gjitha llojet e vendeve, në mënyrë që ndotja është reduktuar në minimum, Chengdu do të jetë krijimi i çojë-acid mbeturinave Batteri .. .
  Lexo më shumë
 • Hetimi i plotë i parregullsive skuter moshuar Zhengzhou

  Që nga 15 dhjetori, Zhengzhou departamentit të policisë në hetimin e shkeljeve të skuter moshuar në rrugë për herë të parë për të hetuar dhe për të imponuar një pezullim të përkohshëm të paralajmërimit automjetit ose me gjobë, shoferi do të kontrollohet përsëri në dënim të paraburgimit. Në mëngjes, në wa ...
  Lexo më shumë
 • Rregullat rrugore për Lëvizshmërisë Scooters

  Rregullat rrugore për Lëvizshmërisë Scooters

   Për të ruajtur jetën aktive dhe të pavarur, disa njerëz me aftësi të kufizuara dhe të moshuarit mbështeten në Scooters lëvizshmërisë për të marrë rreth. Ka një numër i ligjeve në të gjithë vendin në juridiksione të ndryshme në lidhje me Scooters mobilizuar. Është e rëndësishme të jenë të ndërgjegjshëm ligjeve dhe rregulloreve Re zonë ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është dallimi në mes një karrocë elektrike dhe një Scooter Lëvizshmërisë?

  Për shkak të çështjeve gjenetike, lëndimi ose plakjes, njerëzit ndonjëherë kanë lëvizshmëri të kufizuar dhe të mbështetet në pajisjet me rrota për të marrë rreth. Këta individë duhet të zgjedhin midis një karrocë elektrike dhe një skuter lëvizshmërisë. Të dyja këto pajisje do të merrni një person, ku ai ka nevojë për të shkuar në shumicën e rasteve, por ...
  Lexo më shumë
 • I cili ka ardhur nga prodhuesit tradicionale e makinave makina më e rëndësishme BMW elektrike në krye

  I cili ka ardhur nga prodhuesit tradicionale e makinave makina më e rëndësishme BMW elektrike në krye

  Në vitet e fundit, ka pasur media do të thotë se tregu në shitjen e shumë makinave elektrike, nuk është asgjë më shumë se vetëm për të përmbushur politikë të zero-emetimet Kalifornisë (në vitet 1990, politika kërkon që secili automjetet zero-emetimit të prodhohen mijëra prodhuesit shesin ca ...
  Lexo më shumë
 • 10 Përfitimet sekrete perceptuar të një biçikletë elektrike

  10 Përfitimet sekrete perceptuar të një biçikletë elektrike

   Kjo listë nuk është duke u botuar në faqen e parë sepse një shumë e përmbajtjes në këtë histori janë sekrete. Ne që ngasin bikes shpejtë elektrike kanë atë të mirë, dhe nuk domosdoshmërisht duan të gjithë të dinë se sa mirë kemi marrë atë. Ne jemi duke përjetuar trillime e duke shkuar drejt greminës edhe kur hipur në banesa ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat !