Tentang Kami

JINHUA kanyamanan VEHICLE.CO., LTD mangrupakeun Company Anjeun tiasa ngandelkeun sarta biasa Tempatna di Jinhua, Propinsi Zhejiang, Cina, nu basa gol na di angkutan héjo sarta kakuatan-nyimpen sahingga masihan jalma anu sehat sarta nyaman numpak rarasaan. Pausahaan utamana rancang sarta ngajual rupa-rupa e-bikes, scooters mobilitas, wheelchairs listrik jrrd  
   Dumasar ngembangkeun & produksi kapasitas urang, sistem kadali kualitas ketat, sarta pangalaman beunghar exporting ka pasar béda. Urang nyaho kumaha carana nawiskeun produk alus sarta layanan alus pikeun importers jeung distributor sakuliah dunya. OEM / ODM sarta sababaraha layanan kustomisasi téh aya. Sarta kami ogé bisa nyadiakeun nasihat pertinent pikeun konsumén anyar upami diperlukeun. 
   JINHUA kanyamanan VEHICLE.CO., LTD sok pilari mitra bisnis anyar dimana wae di dunya anjeun. Kalawan certifications of EN15194, CE, UL, ROHS sadia pikeun hayu Anjeun ngimpor gampang di Éropa atawa di unggal tempat anjeun.
   JINHUA kanyamanan VEHICLE.CO., LTD ngabagéakeun anjeun kalawan staf kacida husus, sakabehna mibanda pangalaman euyeub dina widang bikes listrik sarta scooters Mobility.

2016041333995205



WhatsApp Online Chat !