Cf-003 - Cina Jinhua kanyamanan Vehicle

Cf-003

Pondok Description:

Ngaran: cf-003 Kategori: Baby kareta Standar spésifikasi kotakna: High-finish aluminium alloy 6061 pipah ukuranana: diameter-60mm, ketebalan-3mm cecekelan: 6061 alloy aluminium, Gear: Shimano Inter-3 internal gear hub Speed: 3 speedsChain Key parameter kabayang: aluminium rem alloy hareup: rem piringan alloy aluminium on duanana roda Rear marake: Shimano roller marake informasi Paket Parkir marake: aluminium alloy, operasi leungeun gampang dina duanana kareta jeung modus tricycle roda: ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran: cf-003
    Kategori: orok kareta

    baku spésifikasi

    pigura : Luhur-finish aluminium alloy 6061
    Ukuran tube : diameter-60mm, ketebalan-3mm
    nanganan : 6061 aluminium alloy,
    gear : Shimano Inter-3 internal hub gear
    speed : 3 speedsChain

    parameter konci

    kabayang : alloy aluminium
    Rem hareup : rem piringan alloy aluminium on duanana roda
    Marake pungkur : Shimano roller marake

    inpo pakét

    Parkir marake : Aluminium alloy, operasi leungeun gampang dina duanana ngarupakeun mode kareta jeung tricycle
    roda : 16 "aluminium roda alloy, dua hareupeunana roda-removable, tunggal samping hub sareng release rusuh

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !