CF-TDB01Z Electric Bike for Women - China Jinhua Comfort Vehicle

Cf-TDB01Z Electric Sapédah keur Wanoja

Pondok Description:

Ngaran: cf-TDB01Z Electric Sapédah keur Awewe Kategori: 700C Europan E-sapédah Tipe: cf-TDB01Z Harga: $ 585 Tipe: cf-TDB01Z spésifikasi: 700C (28inch) Standar spésifikasi Motor: Brushless 36V / 250W ti 8FUN batre: 36V10AH / Li -Polymer garpu: Suntour adjustable marake garpu: Front hareup Tektro Disc / pungkur Tektro V-marake marake uas: Tektro marake uas jeung bel cecekelan Bar / Batang: ngagedekeun pos Brand Seat: foldable atawa gantung Gears: Shimano 6-7 gears speed. Lampu: LED lampu gede tur tailli ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran: cf-TDB01Z listrik Sapédahkeur Awewe
    Kategori: 700C Europan E-sapédah
    Tipe: cf-TDB01Z
    Harga: $ 585
    Tipe: cf-TDB01Z
    spésifikasi: 700C (28inch)

    baku spésifikasi

    motor : Brushless 36V / 250W ti 8FUN
    batré : 36V10AH / Li-Polimér
    garpuh : Suntour adjustable garpu
    erem : hareup Front Tektro Disc / pungkur Tektro V-marake
    Marake uas : Tektro marake uas jeung bel
    Nanganan Bar / Batang : ngazum Brand
    Pos korsi : foldable atawa gantung
    Gears : gears speed Shimano 6-7.
    lampu : LED lampu gede tur taillight
    Dimensi ban : KENDA 700C × 40
    Mudguard : PVC mudguard

    parameter konci

    pigura : 6061 # alloy Aluminium
    Speed Max : 25-30km / h
    Nyetir jarak : > 50kms
    Ngecas waktu : 4-6H
    Sadia waktos muatan : leuwih ti 500times
    Pedal Asisten System : 1: 1
    Multi fungsi tampilan dina cecekelan bar : kalawan 3 tingkat speed PAS, kakuatan on / off switch
    loading : 120KGS

    inpo pakét

    Ukuran karton : 148 * 26 * 74cm
    Wadahna loading : 20 "FCL 96pcs / 40" HCl 220pcs
    Beurat : NW 27kgs / 31.5kgs GW

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !