Cf-TDB07Z Electric Gunung Sapédah - Cina Jinhua kanyamanan Vehicle

Cf-TDB07Z Electric Gunung Sapédah

Pondok Description:

Ngaran: cf-TDB07Z Electric Gunung Sapédah Kategori: 700C Europan E-sapédah Tipe: cf-TDB07Z Harga: $ 719 Tipe: cf-TDB07Z spésifikasi: 700C (28inch) Standar spésifikasi kotakna: 6061 # Aluminium alloy Motor: 36V500W 700C BPM brushless motor pungkur batré: 36V10.4Ah / Li-Polimér batré carjer: 110-240V kalawan CE Euro Standar nyolok Témbongkeun: 36V LCD-tampilan marake Lever: ngagedekeun marake hidrolik rem uas: Front Disc / pungkur Disc marake garpu: 700C SUNTOUR NEX aluminium alloy kalawan gantung sarta lo ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran: cf-TDB07Z Electric Gunung Sapédah
    Kategori: 700C Europan E-sapédah
    Tipe: cf-TDB07Z
    Harga: $ 719
    Tipe: cf-TDB07Z
    spésifikasi: 700C (28inch)

    baku spésifikasi

    pigura : 6061 # alloy Aluminium
    motor : 36V500W 700C BPM brushless motor pungkur
    batré : batré 36V10.4Ah / Li-Polimér
    carjer : 110-240V kalawan CE Euro Standar colokan
    mamerkeun : 36V LCD-tampilan
    marake Lever : Ngazum hidrolik marake uas
    rem : Hareup Disc / pungkur marake Disc
    garpuh : 700C SUNTOUR NEX aluminium alloy kalawan gantung na fungsi konci
    Nanganan bar / bobot : Ngazum alum Galunggung cecekelan bar, sékrési Fast cecekelan Batang
    Gears : Shimano 7 speed
    sela : Velo 6105 sela nyaman
    Pos sela : Gantung / foldable
    Peddle : VP
    Cranks : 48T alum Galunggung cranks
    Rims : Ganda-témbok alloy pasisian / steel spokes
    Dimensi ban : KENDA 700 * 38C
    Hareup / lampu pungkur : ROXEO / DFH lampu hareup / lampu batré
    Mudguard : 700C PVC Mudguard
    konci : Kalawan Normal konci
    PAS / throttle : Aya

    parameter konci

    Speed Max : 25-30km / h (kirang ti 25KM / h pikeun EU)
    Nyetir jarak : leuwih ti 50kms
    Ngecas waktu : 4-6H
    Tegangan input ti carjer : AC110V-240V
    Sadia waktos muatan : > = 500times
    Pedal Asisten System : 1/1
    loading : 120KGS

    inpo pakét

    Ukuran karton : 145 * 26 * 90cm
    Wadahna loading : 20 "FCL 80pcs / 40" FCL 170pcs
    beurat : NW 28kgs / 32kgs GW

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !