CF-TDN03Z 20inch Electric Cargo Bike - China Jinhua Comfort Vehicle

Cf-TDN03Z 20inch Electric kargo Sapédah

Pondok Description:

Ngaran: cf-TDN03Z 20inch Electric kargo Sapédah Kategori: New Modél Cipondoh, Tangerang No .: N007 Tipe: cf-TDN03Z Tipe: cf-TDN03Z spésifikasi: 20inch Standar spésifikasi kotakna: 6061 # Aluminium alloy Motor: 48V / 350W 20inch AIKEMA pungkur motor batre: 48V13AH / Li-Polimér ti Samsung sarta rentang tiasa 80KM carjer: ti sans kalawan Israél nyolok controller: 48V22A ti Lishui Témbongkeun: 36V LED 790 waterproof tampilan marake Lever: Tektro Brand rem: hareupeunana / pungkur Tektro Mechanical Disc marake garpu: A. ..


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran: cf-TDN03Z 20inch Electric kargo Sapédah
    Kategori: Modél Anyar
    Cipondoh, Tangerang No .: N007
    Tipe: cf-TDN03Z
    Tipe: cf-TDN03Z
    spésifikasi: 20inch

    baku spésifikasi

    pigura : 6061 # alloy Aluminium
    motor : 48V / 350W 20inch motor AIKEMA pungkur
    batré : 48V13AH / Li-Polimér ti Samsung sarta rentang tiasa 80KM
    carjer : Ti sans kalawan colokan Israel
    controller : 48V22A ti Lishui
    mamerkeun : 36V LED 790 tampilan waterproof
    marake Lever : Tektro Brand
    rem : hareup / pungkur marake Tektro Mechanical Disc
    garpuh : aluminium garpu
    Nanganan bar / bobot : Aluminium alloy foldable
    Gears : Shimano 6 gears speed.
    sela : Brown / Standar
    Pos sela : foldable atawa gantung
    Dimensi ban : KENDA 20 "× 2,125
    lampu : LED lampu gede tur taillight
    Mudguard : Palastik PVC mudguard
    alarm : kalawan Alarm

    parameter konci

    speed max : 25-30km / h (<25KM / h pikeun EU)
    nyetir jarak : > 60kms
    ngecas waktu : 4-6H
    Tegangan input ti carjer : AC110V-240V
    sadia waktos muatan : > = 500times
    Pedal Asisten System : 1/1
    Multi fungsi tampilan dina cecekelan bar : kalawan 3 tingkat speed PAS, kakuatan on / off switch
    loading : 200KGS

    inpo pakét

    Ukuran karton : 184 * 26 * 90cm
    Wadahna loading : 20 "FCL 65pcs / 40" FCL 150pcs
    Beurat : NW 28kgs / 32kgs GW

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !